Мариана Попова скочи на Като две капки вода и Гласът на

...
Мариана Попова скочи на Като две капки вода и Гласът на
Коментари Харесай

Мариана Попова скочи на Капките и Гласът на България

 Мариана Попова скочи на " Като две капки вода "  и " Гласът на България ". " Гледам " Гласът на България ", тази година има изключителни гласове. Всъщност по формат е значимо треньорът да е най-малко една концепция по-добър от участниците, с цел да има на какво да ги научи. Въпросът ми е към продуцентите и бТВ: По какъв аршин избирате треньорите? Изключвам Иван Лечев, който е популярен в музицирането. Не, не се заяждам, просто запитвам ", показа Попова и непосредствено загатна, че треньорите не умеят да пеят. 

" Аз виждам на Камелия циците ", майтапи се неин другар. Оказва се, че и Мариана ги гледа.  " Апропо, и аз ги виждам, готини са й циците, и Мишето е доста красива, обстоятелствата са си обстоятелства. Вчера демонстрираха и на Влади дупето и това не ме тормози... Добре са си ".

Припомняме, че преди съвсем 10 години (през 2011) Мариана Попова бе част от треньорите точно в " Гласът на България " дружно с Миро, Ивана и Кирил Маричков, където завоюва Стелияна Христова от нейния тим. 

И конкурентното певческо шоу не остава некоментирано, там под прицел е Луна. Ето каква споделя Попова за нея: " Тя била щура и палава като дребна. Гласът й е гальовен и спокоен. Днес Луна пожела на Скандау да бъдат слушани и обичани като нея. Няма по какъв начин никой да те доближи, Луна! Плейбек! И въпреки всичко, до момента в който я има Луна, ще има мир и естетика. Всяка нощ луната умира, с цел да се роди слънцето. Или беше противоположното. Абе, Луна да има! ".

Режисьорът Максим Генчев направи тактическа неточност да каже, че по негови мемоари през 1998 година в Козлодуй хората били луди по Луна, а тя пяла прелестно. Не закъсня отговорът на Мариана Попова: " Луна, която пя прелестно " не може да седи в едно изречение. Според мен си добър в киното и театъра, само че музикално не трябва да се изказваш ", написа " България през днешния ден ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР